RÀDIO COMERÇ

Josep Bou: “Fins al setembre del 2021, el comerç patirà”

Josep Bou, regidor portaveu del Partit Popular a Barcelona ha visitat l’eix comercial Creu Coberta de Barcelona aquesta setmana, moment que hem aprofitat des de Ràdio Comerç per entrevistar-lo i preguntar-li sobre la situació que viu el comerç de proximitat. Bou, que a més és empresari, prediu que aquest Nadal, si tot segueix igual, encara no hi haurà recuperació comercial, i preveu que “no serà fins al setembre del 2021 quan les vendes es començaran a recuperar”.

La seva previsió s’emmarca en una conversa en que exigeix a l’Ajuntament de Barcelona que hi hagi menys “urbanisme ideològic”, que respecti el vehicle privat ja que “el 57% de les vendes del centre de la ciutat són de persones que venen de fora”, i per tant s’està perjudicant aquest entorn. Al mateix temps creu que “ha mancat diàleg, escoltar, parlar i després prendre decisions”, perquè “el que val per uns carrers no funciona a altres”. Demana també que el PSC tingui més pes en la presa de decisions a la ciutat, ja que, segons Bou, té una concepció de l’empresa substancialment diferent al govern de Comuns.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç