RÀDIO COMERÇ

Raimond Blasi: “El turisme és necessari i vital per a Barcelona. I tornarà”

L’ex regidor de comerç de Barcelona, Raimond Blasi, ha analitzat la situació del comerç de proximitat després d’uns mesos de pandèmia. Segons Blasi, el comerç de la ciutat ha demostrat la seva resiliència i adaptació a la situació al llarg de tot aquest temps, tan en la digitalització progressiva com en l’adopció de les mesures de seguretat.

En aquest sentit ha volgut també fer esment a situacions de la vida quotidiana de la ciutat, en que és més complexe mantenir les distàncies, com el transport públic, mentre s’exigeixen en altres llocs com la restauració. A més, creu que Barcelona ha de seguir vivint del turisme, que és fonamental per a l’economia de la ciutat, i que tard o d’hora haurà de tornar. “És moment també per treballar cap a un turisme de qualitat”.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç