RÀDIO COMERÇ

Jordi Castellana: “Cal que les ciutats tinguem prou autonomia per desenvolupar polítiques”

El regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona especialitzat en comerç, Jordi Castellana, ha visitat els nostres estudis al Meeting Point, en el marc de l’entrega del Premi Superbarri a l’eix comercial Creu Coberta. En aquest marc, Castellana opina sobre alguns dels temes d’actualitat i comerç. Un d’ells, les polítiques d’urbanisme tàctic que ha tirat endavant Barcelona per millorar el passeig de la ciutadania en moments de covid19 i facilitar l’espai entre persones, així com la negativa a aportar els remanents dels pressupostos a l’estat. En aquest sentit, Castellana creu que cal uqe les ciutats disposin d’autonomies per millorar les polítiques de proximitat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç