RÀDIO COMERÇ

Susanna Corchia: “Hem posicionat la Gallery Weekend com un referent de l’art de proximitat”

Susanna Corchia i el seu equip han consolidat la Barcelona Gallery Weekend, que se celebra aquest cap de setmana, com una trobada necessària del sector de les galeries i l’art de Barcelona, amb el beneplàcit del públic i de les institucions, que han aconseguit que comprin obra aquests dies i en el marc del festival. Segons Corchia “cal valorar el paper de les galeries d’art com a vertebradors de la cultura a la ciutat”, i que s’ha fet molt esforç aquest temps per restar el component elitista que tenen les galeries.

Al llarg d’aquest cap de setmana, el comerç especialitzat en art a Barcelona té aquesta cita ineludible, una trobada entre el sector, les institucions, els col·leccionistes, els artistes i el públic que reforça el paper del comerç de proximitat que és la galeria d’art.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç