RÀDIO COMERÇ

Miriam Diez-Piñol: “Els comerciants han d’adquirir autoestima”

Entrevista a Miriam Diez-Piñol, doctora en Psicologia i experta en formació per a retail

Miriam Diez-Piñol, doctora en Psicologia, especialista en Recursos Humanos, considera que “els comerciants han de prendre consciència que són empresaris i adquirir autoestima”. Aquesta experta en retail, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de la formació en aquest sector, ha destacat a Ràdio Comerç que “la pandèmia fa més visibles les diferències entre els botiguers que estaven fent els deures i els que no els estaven fent”.

Diez-Piñol, que també és associated research manager a Global Future of Work Foundation, considera que “la tecnologia no serà suficient però ens pot ajudar”. En aquest sentit, a l’hora de nodrir els equips humans entén que als comerciants els “cal gent amb unes determinades habilitats i competències més enllà de conèixer la tecnologia, com ara capacitat de comunicació i de treballar en equip”.

Així mateix, Miriam Diez-Piñol és de l’opinió que “cal pensar en escenaris més híbrids, en donar valor a un territori, vinculant experiències de comerç amb experiències de turisme”.

 

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç