RÀDIO COMERÇ

Jordi Marcè: “A Igualada, si tanquen comerços seran molt pocs”

El regidor de Dinamització econòmica d’Igualada, Jordi Marcè, valora la situació del comerç de proximitat de la capital de l’Anoia i de la Conca d’Òdena, després d’haver estat un dels focus d’atenció dels darrers mesos durant la pandèmia. Tal i com exmplica Marcè, la campanya de difusió de compres locals que han engegat des de fa temps està donant el seu resultat i que, tot i que pugui haver alguns tancaments, no són preocupants en l’ecosistema comercial de la ciutat.
A més, destaca el paper que han jugat les associacions de comerciants i eixos, tan durant la pandèmia com aquestes darreres setmanes de recuperació. Respecte al turisme, tot i que Igualada no ha estat un centre turístic, el fet que hi hagi hagut menys desplaçaments també ha afavorit el comerç local i de proximitat, i espera reprendre activitats de gran format com el Rec o la trobada de Globus de cara la propera temporada, així com reforçar lal campanya nadalenca.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç