RÀDIO COMERÇ

Lluís Torrens: “Necessitem el superàvit de Barcelona per fer front a l’emergència social”

El director de l’Àrea d’Innovació Social de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Torrens ha inclòs a autònoms i petits empresaris i comerciants entre els sectors de la ciutat que han esdevingut precaris després de la pandèmia de la Covid19. Segons Torrens, des de l’Ajuntament s’està treballant per a que tota la ciutadania rebi el menor impacte econòmic possible de la crisi i que ha reforçat i incrementat els esforços destinats a alimentació i habitatge aquests primers mesos, amb el suport de les entitats socials.
D’altra banda, creu que els propers mesos aquesta crisi pot seguir i evidenciar-se en àmbits molt diversos, en especial el comerç de proximitat, els treballadors depenents del turisme, i altres, i per això caldrà adoptar mesures noves. En aquest sentit es mostra taxatiu, en línia amb la decisió municipal, de no derivar els superàvits aconseguits per Barcelona els darrers anys al govern central, ja que caldran aquests diners per ajudes a la ciutadania.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç