RÀDIO COMERÇ

Josep Escofet: “L’equilibri comercial s’ha decantat a favor de les grans distribuidores”

El president de l’Eix comercial Sants – Les Corts i vicepresident de la Fundació Barcelona Comerç, analitza en aquesta entrevista el futur dels eixos comercials i del comerç de proximitat del seu eix, que inclou carrers dels districtes de Sants-Montjuïc i de Les Corts. Escofet es mostra crític amb algunes mesures tot i que creu que des de les administracions s’ha fet feina per intentar alleugerir al màxim les pèrdues del sector comercial. També, en l’entrevista es refereix a les activitats que tenien previstes des de l’entitat, com les fires futures, i la importància de la digitalització progressiva del comerç de proximitat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç