RÀDIO COMERÇ

Luz Guilarte: “La seguretat ciutadana i l’habitatge han de ser una prioritat de Barcelona”

La regidora portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona valora en aquesta entrevista la necessitat que la ciutat tingui clares les polítiques de seguretat. Segons Guilarte, les iniciatives que des de Ciutadans s’han dut al plenari per millorar les dotacions dels cossos de seguretat i iniciatives no s’han tingut en compte des de l’Ajuntament. Al mateix temps, ha volgut deixar clara la posició del partit en quant a la okupació d’habitatges a Barcelona, i les iniciatives que han plantejat des de Ciutadans al Parlament per acabar amb les ocupacions express d’habitatges.
En aquest sentit creu que les polítiques d’habitatge no han estat suficients a Barcelona i a Catalunya, i que s’ha construit molt poc habitatge públic. Tampoc creu que reconvertir antics locals comercials en habitatge sigui suficient, sino que només pot ajudar al problema.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç