RÀDIO COMERÇ

Retailcat reclama a les entitats financeres facilitat i seguretat per l’ingrés de l’efectiu

Les empreses que formen part de les entitats de Retailcat estan tenint greus problemes a l’hora d’ingressar les recaptacions en efectiu dels seus establiments comercials. Ja fa temps que les entitats financeres no accepten ingressos en efectiu a través de finestreta, però darrerament tampoc accepten l’ingrés de bitllets grans i de monedes a través de caixer. El procés per a ingressar s’ha reduït a demanar cita prèvia en un horari específic i limitat i esperar al carrer durant una bona estona per ser atesos. Segons Retailcat això és “un servei deficient i del tot insegur per a la persona responsable d’aquest tràmit”.

Malgrat que cada vegada més clients paguen amb targeta de crèdit o amb altres sistemes digitals, encara hi ha un percentatge elevat de clients que ho fan en efectiu.  Segons Retailcat: “No pot ser que les entitats financeres posin pegues als comerços per ingressar els bitllets i les monedes de curs legal”.

Davant d’aquest escenari, Retailcat reclama a les entitats financeres més facilitats i seguretat per a ingressar l’efectiu. Proposen l’amplicació dels procediments a través de caixer, finestreta o cita prèvia, i independentment del format del diner, des de bitllets grans fins a monedes: “D’aquesta manera, cada establiment pot agilitzar i adaptar el tràmit que millor li convingui evitant perdre temps i guanyant seguretat”, conclou el col·lectiu.

1 comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç