RÀDIO COMERÇ

Marta Raurell: “Els plans sectorials defineixen el què pot fer el comerç en aquesta etapa”

La setmana passada el PROCICAT va aprovar els diversos plans sectorials que ha redactat la Generalitat, amb la participació i consens de les entitats representatives del comerç, el turisme i els mercats sedentaris. Marta Raurell, cap de l’àrea de comerç del CCAM, avança que aquestes normatives tindran vigència fins que acabi el desconfinament, “que no sabem quan serà, però que serveixen per regular el que podem fer i no, durant tot aquest període”. Raurell també avança que la feina feta ha estat gràcies al “consens i participació de les entitats i actors del nostre sector”, i que ara s’inicia l’etapa de difusió. “Ho hem enviat a totes les entitats, gremis, associacions de comerciants, eixos, etc per tal que ho transmetin als seus associats”.
Els Plans sectorials de comerç, comerç interior i grans superfícies, turisme i mercats no sedentaris ajudaran a apliar les mesures necessàries en aquesta etapa que garanteixin la seguretat al comerç de proximitat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç