RÀDIO COMERÇ

Joan Carles Calbet: “El de l’electrodomèstic no és dels sectors més afectats, però en els pròxims mesos es complicarà força la situació”

Entrevista a Joan Carles Calbet, president de l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics

El president de l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics, Joan Carles Calbet, ha alertat sobre el futur immediat del sector que representa. Tot i admetre que no és de les àrees més afectades per la pandèmia, Calbet considera que la caiguda generalitzada del consum comportarà conseqüències al sector de l’electrodomèstic.

És per això que, des de la seva Associació es reclama un pla Renove que incentivi la compra de nous aparells mitjançant ajudes públiques que fomentin l’adquisició d’electrodomèstics més sostenibles. Joan Carles Calbet recorda que, des de 2011, no es du a terme un pla Renove a Catalunya i considera que en aquests moments no hi ha excuses pressupostàries, ateses les ajudes econòmiques anunciades des de la Unió Europea.

Per al president de l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics, convé que les ajudes públiques al comerç es canalitzin a través de campanyes de foment de la demanda més que no pas mitjançant subvencions directes.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç