RÀDIO COMERÇ

Raimond Blasi: “Són moments de repensar l’equilibri de ciutat, urbanística i comercialment”

L’exregidor de Comerç de Barcelona, Raimond Blasi, ha analitzat la situació de la ciutat en el marc de la Covi19 i, especialment, la capacitat d’adaptació del comerç de proximitat a la situació. Aposta per seguir injectant liquiditat al comerç, a la vegada que cal repensar el model turístic sense renunciar a ell, en especial als carrers on el comerç s’havia especialitzat només en aquest sector, i per això creu que cal reequilibrirar-lo cap a models mixtes amb públic turista i local.
Al mateix temps, Blasi es manté esperançat que el comerç pugui sortir-se’n i aposta també per solucions a mida segons els barris o els eixos. En el cas de l’ús de l’espai públic per a una activitat comercial, com les terrasses dels restaurants creu que és positiva, i també que s’ha demostrat que els talls de carrer poden funcionar en alguns espais. De nou demana “trobar l’equilibri” per a l’espai de càrrega i descàrrega, el vehicle privat i el pas dels peatons.
També es mostra d’acord amb “alguna forma de taxar sense que sigui un impediment per al lliure comerç, a les grans distribuidores que ocupen els carrers amb vehicles”.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç