RÀDIO COMERÇ

David Nogué: “Preveiem un cataclisme comercial si la situació no canvia”

L’expert en comunicació, David Nogué, CEO de l’Observatori Eixos, ha analitzat aquestes setmanes el panorama comercial de Londres, i com es preveu que la crisi de la Covi19 pugui impactar en el comerç de proximitat. Segons els càlculs als quals arriben des d’Eixos, i tenint en compte diverses variables segons el tipus d’establiment, la seva ocupació, el tipus de producte, la capacitat de supervivència a la crisi, arriben a diversos escenaris possibles. El menys greu, i en el cas de Londres, suposa que gairebé tota la ciutat pot entrar en una fase de desertització comercial, i acabar amb el model comercial en el cas més greu.
En aquesta entrevista, David Nogué explica el mecanisme d’estudi de l’observatori Eixos mitjançant plànols de la ciutat i les variables aplicades, que també estan estudiant el futur comercial de diverses ciutats, entre elles Barcelona.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç