RÀDIO COMERÇ

Anna Puigdevall: “Part dels locals que no reobrin com a activitat comercial podrien requalificar-se com a habitatges”

Entrevista a l’Anna Puigdevall, gerent de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya

La incertesa ha afectat la bona salut del mercat immobiliari. Ho ha confirmat a Ràdio Comerç la gerent de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya, Anna Puigdevall, que ha al·ludit a la solidaritat viscuda entre els professionals del sector, que s’han dispensat suport mutu durant aquesta complexa etapa.
Puigdevall estima que un 10% dels negocis immobiliaris podrien veure’s abocats al tancament a causa de la pandèmia. Tanmateix, entèn que és prematur, encara, avaluar-ne les conseqüències. Així mateix, la gerent de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya dona versemblança a la hipòtesi que el 30% dels comerços no reprenguin la seva activitat.
Atès que aquesta situació generaria una oferta enorme de locals comercials, Anna Puigdevall advoca per la seva requalificació com a habitatges. La gerent de l’Associació recorda la manca de vivendes existent a casa nostra, especialment a Barcelona, i que aquesta opció ja ha estat plantejada reiteradament a l’ajuntament de la capital catalana.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç