RÀDIO COMERÇ

Ernest Maragall: “Per solidaritat, els ciutadans estem cridats a gastar en el comerç”

Entrevista al regidor d’Esquerra Republicana i cap de l’Oposició a l’ajuntament de Barcelona (2)

 

El regidor d’Esquerra Republicana i cap de l’Oposició a l’ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha fet una crida a la ciutadania a donar suport al comerç de proximitat. Segons Maragall, en aquests complexos moments que viuen els comerciants, és moment de fer-los costat i d’anar a comprar als seus establiments fins i tot més enllà de per pura necessitat pròpia.

Ernest Maragall considera que cal repensar la cadena de distribució, afavorint totes les petites baules que aporten valor en el procés i que el facin més eficient.

Així mateix, el cap de l’Oposició a l’ajuntament de Barcelona, entén que l’Administració ha de donar suport al comerç per al seu correcte desenvolupament. Tot i això, regidor d’Esquerra Republicana opina que cal optar per estratègies comercials que vagin més enllà del preu. En aquest sentit, Ernest Maragall creu que el retail, i en especial la restauració, ha de posar més en valor la seva qualitat.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç