RÀDIO COMERÇ

Marian Muro: “Si hi ha rebrots cal actuar, però no es pot criminalitzar tot un sector”

Marian Muro es Directora de Turisme de Barcelona des del passat 1 de març, per tant ha viscut tota la crisi de la Covid19 des d’aquesta nova responsabilitat. En l’entrevista explica que des del primer moment havien previst una nova campanya institucional sobre Barcelona i la seva projecció al món però ha hagut de ser postposada per l’any proper.

El sector del turisme ja ha assimilat que l’any 2020 serà un any perdut“, explica Muro, que creu que aquest mes de juny s’ha viscut amb certa il·lusió la possibilitat d’una recuperació que s’està veient impossible pels nous rebrots. “Sí que veiem que hi ha turistes que arriben sense avisar, turisme intern, i reserves a alguns hotels” però de forma esporàdica i “poc planificada”. D’altra banda, critica al Govern falta de concreció i un cert desconcert. “Si realment com diu el president Torra estem tan malament, cal actuar sobre els casos i col·lectius concrets, i no sobre tot el sector“.

Respecte la necessitat de repensar el relat de Barcelona creu que és tasca de tots els sectors econòmics i culturals iniciar un procés per presentar Barcelona al món després de la pandèmia.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç