RÀDIO COMERÇ

Jordi Hereu: “La ciutat que perd la batalla de l’espai públic és menys ciutat. I el comerç n’és un pilar”

L’exalcalde Jordi Hereu és entrevistat a Ràdio Comerç per avaluar la resistència de les ciutats i de Barcelona durant la crisi de la covid19. Per a Hereu el paper de les ciutats seguirà sent important després de la crisi de la Covid19, sobretot aquelles que s’adaptin de forma més ràpida a les exigències en sostenibilitat. Hereu es mostra confiat en que el comerç, que és un valor reconegut de la ciutat, podrà sortirse’n i per això creu que és necessària la intervenció de les administracions. “El comerç que està a l’espai públic, és un pilar fonamental de les ciutats”, expressa Hereu, que a més, tot i defensar l’economia digital, sí que planteja la necessitat de que la provisió de bens i serveis ha de basar-se en el comerç de proximitat.

També avalua el paper pioner dels governs de la ciutat les darreres dècades per poder afrontar situacions de crisi, la resiliència del sector del comerç i del turisme, i la voluntat de pensar el model de ciutat que ha de sorgir d’aquesta crisi. En aquest sentit aposta per la reflexió i el consens, però en les capacitats de les ciutats, l’urbanisme, la mobilitat, i els reptes que planteja, posats al servei de la ciutadania i del benestar.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç