RÀDIO COMERÇ

Ernest Maragall: “L’Administració no ha estat prou àgil amb els comerciants durant la pandèmia”

Entrevista al regidor d’Esquerra Republicana i cap de l’Oposició a l’ajuntament de Barcelona

El regidor d’Esquerra Republicana, i cap de l’Oposició a l’ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha mostrat la seva preocupació pel moment que viu el comerç arran de la pandèmia. En una entrevista a Ràdio Comerç, Maragall ha reconegut que l’Administració no ha reaccionat amb prou agilitat a l’hora d’oferir solucions als comerciants davant la crítica situació que els ha tocat viure.

Així mateix, Ernest Maragall ha alertat d’un altre important risc per als comerciants, més enllà dels vinculats directament a l’etapa del confinament.

D’altra banda, el cap de l’Oposició a l’ajuntament de Barcelona considera que comerç de proximitat i online són compatibles. Ernest Maragall anima als petits comerciants a fer valer els seus punts forts.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç