RÀDIO COMERÇ

Aurora Bofarull: “Los Caracoles és una institució que Barcelona no pot perdre”

L’Aurora Bofarull, del Restaurant Los Caracoles, visita Râdio Comerç, acompanyada d’Alberto Mejías, d’Establiments Emblemàtics. Los Caracoles, una institució de la ciutat en el món de la restauració, havia d’obrir aquesta setmana, però les restriccions de la Covi19 imposades de nou han fet replantejar retardar l’obertura més endavant. De moment, amb l’Aurora Bofarull recordem els millors moments d’aquest restaurant inaugurat el 1835, la seva història i com ha canviat al llarg del temps. A més, Alberto Mejías rememora la importància que aquests establiments tenen per a la mentalitat col·lectiva de la ciutat.

Amb aquest tancament, Los Caracoles afronta la persiana abaixada més llarga de la seva història. Però no dubten que la tornaran a obrir.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç