RÀDIO COMERÇ

Salva Vendrell: “La recuperació del comerç és més aviat una “L” i no una “V”

La recuperació del comerç està resultant més lenta del que s’esperava. Així ho ha assegurat a Ràdio Comerç Salva Vendrell. El president de la Fundació Barcelona Comerç posa en dubte l’informe publicat per Eurostat on es parlava d’una recuperació en forma de V baixa i en la qual Espanya seria un dels països de la Unió Europea on aquesta recuperació seria més clara.

Així mateix, el president de la Fundacio Barcelona Comerç ha reconegut que serà difícil revertir alguns canvis de comportament del consumidor, com ara la compra online. En qualsevol cas, ha incidit en la necessitat que el retail s’esforci a oferir servei i experiència de compra per tal de poder recuperar els hàbits previs a l’etapa del confinament.

 

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç