RÀDIO COMERÇ

Pere Alcober: “Barcelona pot liderar les polítiques de sostenibilitat a Europa. Però cal donar exemple”

Pere Alcober va ser regidor de l’Ajuntament de Barcelona a partir de 1995 i fins al 2007, després de molts anys de treballar al mateix Ajuntament en àmbits molt diversos. L’entrevistem al Meeting Point Creu Coberta, espai provisional i estudi futur de Ràdio Comerç, des d’on analitza la ciutat des del seu punt de vista. Creu que Barcelona pot avançar a ritmes diversos, “no només amb grans esdeveniments que vertebrin la ciutat, si no també amb la gestió del dia a dia i les polítiques que s’hi apliquen”, i és en aquest àmbit on creu que “Barcelona és un referent”, i pot liferar les polítiques de sostenibilitat que avui són necessàries, però “sempre donant exemple de bones pràctiques”.

Com a antic regidor d’esports i responsable també de l’Institut Municipal de Mercats explica que tan els esports com el comerç són sectors fonamentals de la vida ciutadana, i que sempre han estat exemples d’una forma de ser de Barcelona i de projectar-se al món. A més, també és crític amb alguns polítics que es defensen com a activistes. “Nosaltres, que el 79 proveniem de les associacions i entitats, també havíem estat activistes”. Però segons Alcobert no és el mateix que haver de gestionar una ciutat com Barcelona.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç