RÀDIO COMERÇ

Albert Batlle: “Vetllarem per la seguretat al comerç en aquest estiu singular”

El tinent d’alcalde de seguretat de Barcelona, Albert Batlle, analitza en aquesta entrevista el paper del comerç en aquests mesos d’estiu en que el turisme serà molt escàs, i pot ser el focus més fàcil per a la delinqüència habitual. En aquest sentit, Batlle explica que es reforçarà la presència als carrers amb patrulles, i a les zones especialment sensibles, com la Barceloneta, on hi ha hagut algun repunt de top manta aquestes setmanes de desconfinament. Posa com exemple el cas del confinament, “quan només hi havia obert el comerç d’alimentació i farmàcies, i varem activar la vigilància al voltant d’aquests comerços”.

Al respecte, Batlle confirma que el problema de la seguretat a la ciutat és bàsicament “un problema social”, que va de la mà de problemes de pobresa i misèria, i que cal atacar l’arrel des de diverses perspectives ciutadanes. En quant a les patrulles combinades entre Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra considera que ja estan prou coordinats i no cal fer-les conjuntes.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç