RÀDIO COMERÇ

Marta Gispert: “Si segueix el confinament, el 40% del comerç de Lleida tancarà”

Hem anat a Lleida per conèixer de primera mà la situació que es viu a la capital del Segrià després que aquesta setmana es decretés de nou el confinament de les localitats d’aquesta comarca encapçalades per Lleida. I per això parlem amb la regidora de comerç i mercats de la ciutat, Marta Gispert. Ella avisa: “El confinament perllongat pot fer que tanquin el 40% dels establiments comercials de la ciutat“, xifra alarmant que posen sobre la taula entitats comercials i el consistori. Segons la regidora, aquest dilluns la Consellera d’Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, ja ha promès 4 milions d’euros de suport extraordinari per al comerç d’aquests municipis.

Al mateix temps, Gispert lamenta el contratemps que el nou confinament implica en les polítiques que l’Ajuntament de Lleida ha aplicat darrerament per donar suport al teixit comercial, com són directoris, campanyes de promoció i sensibilització i el futur market place de Lleida, apostant per la digitalització del comerç de proximitat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç