RÀDIO COMERÇ

Josep Bou: “Cal abaixar impostos, injectar liquiditat al comerç i aprimar l’Ajuntament”

El regidor president del grup Popular a l’Ajuntament de Barcelona ha proposat diversos mecanismes per a ajudar el comerç de proximitat de Barcelona. Les tres receptes de Bou són abaixar impostos al sector econòmic, a la vegada que es pugui injectar diners a través d’ajudes públiques directes. Al mateix temps, i tenint en compte que creu que no es pot tampoc eliminar la despesa en serveis socials, “que haurà de ser fins i tot més gran”, proposa que s’aprimi l’estructura municipal i s’estalviï en aquests assumptes.

“Hem fet aquestes propostes al consistori, hem demanat que els regidors ens abaixem el sou, i cap partit ho ha acceptat” explica Bou que també treu pit a l’hora d’evidenciar la seva comprensió pel sector comercial. “Sóc l’únic regidor que prové del món del comerç”, explica.

Bou també ha estat molt bel·ligerant amb els talls de carrer d’alguns eixos comercials, alineant-se amb Foment del Treball i altres entitats, que han demanat tornar enrera en aquests carrers. “Hi ha més de la meitat dels compradors del centre de la ciutat que venen de fora. No els podem barrar el pas tallant carrers”, explica el regidor, que reconeix que en altres carrers, les mesures poden funcionar.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç