RÀDIO COMERÇ

Muntsa Vilalta: “Els APEUs no substituiràn els eixos comercials, seran una eina de suport”

Aquets dimecres s’ha presentat l’avantprojecte de llei d’APEUS, Àrees de Promoció Econòmica Urbana que significarà un pas endavant en la gestió de les àrees econòmiques de Catalunya, amb un sistema públic-privat de promoció econòmica, i amb la obligatorietat del comerç de contribuir-hi. Muntsa Vilalta, directora general de comerç de Catalunya ho ha explicat aquest matí a Ràdio Comerç.

Vilalta explica les funcions que tindran aquests APEUs, que es podran realitzar a ciutats i pobles ja sigui per iniciativa d’eixos comercials, de comerciants no alineats, o dels propis ajuntaments, i creu que no seran una entitat jurídica que substitueixi les associacions, sino que seran una eina, puntual, amb un objectiu concret i durant un temps marcat, que permeti precisament ajudar-les”. Vilalta també explica que es tracta d’un projecte que compta amb el suport i interès dels partits polítics i que tot i que hi hagi un temps de debat parlamentar, i passi el que passi a les futures eleccions, s’acabarà aprovant.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç