RÀDIO COMERÇ

Joan Manel Montfort: “Els Vilafrancs són uns vals de compra pioners a Catalunya”

Parlem amb Joan Manel Montfort, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca ja que aquest impulsa una campanya pionera a Catalunya per fomentar la recuperació del comerç i les empreses locals, greument afectats per la pandèmia provocada pel Covid-19. “Compra Vilafrancs, fem comerç de proximitat”, tindrà una durada de tres mesos, i es tracta del repartiment d’uns vals de compra d’un màxim de 50 euros, de cost real 30€ per als consumidors, i que es podran gastar en els establiments que s’hi adhereixin.

Els xecs costaran realment 30 euros als consumidors (el 60% de l’import de la compra), l’Ajuntament aporta el 35% (175.000 euros), i els comerços el 5%. La Fundació Pinnae destinarà 17.500 euros, el cost de la plataforma que emetrà els xecs.

Els beneficiaris seran les empreses i comerços de fins a 50 treballadors i 10 milions d’euros de facturació. Els interessats s’hauran d’adreçar al servei de Promoció Econòmica. L’objectiu és arribar al màxim nombre d’establiments (un total de 1.200 van haver de tancar a causa de la crisi de la Covid-19) i a 10.000 possibles compradors. Per això, l’Ajuntament feia una crida a les empreses i comerços perquè s’adhereixin a la campanya.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç