RÀDIO COMERÇ

Joan Carles Garcia: “La proximitat, en el comerç i en la cultura, serà un valor primordial”

Joan Carles Garcia Cañizares és Alcalde de Tordera, localitat de 18.000 habitants que ha engegat diverses iniciatives per al suport al comerç de proximitat. Segons desvela, l’Ajuntament ha iniciat concursos i sortejos per a regalar vals de compra a les botigues de la ciutat, es dona suport econòmic directe als comerciants, i a més s’inicia una campanya de sensibilització per comprar a Tordera. Característiques d’una localitat que no són alienes, però, a la realitat del país. Segons Garcia els darrers anys “hi havia persones acostumades a anar a comprar a altres grans superfícies o al comerç de grans distribuidores on-line”, i per això, ara cal tornar a posar en valor la proximitat.

Al mateix temps, Joan Carles Garcia és el diputat responsable de la Diputació de Barcelona. En l’entrevista detalla les accions nombroses que des de la Diputació han iniciat per donar suport a les indústries culturals i al sector econòmic de l’art i la cultura, amb accions directes d’ajut en projectes, contractació, i suport a teatres i equipaments culturals del territori. Tan en comerç, com en cultura, Joan Carles Garcia aposta per la proximitat com a valor que cal potenciar i ajudar.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç