RÀDIO COMERÇ

Tordera organitza una campanya per a visibilitzar el comerç de proximitat

L’Àrea de Promoció Econòmica es va reunir a principis de Juny per a definir els diferents eixos i temàtiques de la campaya de visibilització que s’està duent al municipi des del passat 14 de juny. 

Sota el lema “Ara més que mai, jo compro a Tordera, i tu?” la iniciativa pretén impulsar el comerç local a partir de tres vessants: Jo compro, jo em cuido, jo consumeixo. D’aquesta manera, s’han editat una sèrie de vinils identificatius que s’han repartit entre els diferents tipus de comerços, s’han distribuït lones amb l’eslògan de la campanya, així com pancartes de grans dimensions a punts clau de Tordera.

A més, el consistori ha dedicat 7.500€ per a la iniciativa, repartits en 150 vals de 50€ per gastar a les botigues del municipi, el sorteig es farà per les xarxes socials. 

Finalment, durant les reunions es va plantejar la possibilitat de participar en la futura plataforma digital Market Place, de Cliccat. Seguint la línia de vendes online que es va posar en marxa durant el confinament Slowshopping.cat i a la qual s’hi van adherir alguns establiments, la mateixa plataforma ofereix ara la possibilitat de vendre productes de proximitat en línia arreu del territori, com ho fan altres plataformes de venda per internet. En aquest cas, és a decisió particular de cada comerciant el formar part o no d’aquesta iniciativa, a la que l’Ajuntament està disposat a donar-hi suport econòmic si els comerciants finalment aposten per aquesta eina digital.

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç