RÀDIO COMERÇ

Muntsa Vilalta: “Cal una injecció de 4500 milions d’euros al comerç que estem reclamant a Madrid”

La Directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, parla en aquesta ocasió de les tasques que la Generalitat esta fent per acompanayr el sector comercial en la desescalada. Vilalta creu que hi ha hagut cert repunt econòmic en l’obertura, per les ganes que tenia la ciutadania de tornar a comprar, i espera que es mantingui els propers mesos. Tot i això manifesta la seva preocupació per les dades que té el sector sobre la possibilitat que un 30% del comerç no resisteixi l’estiu i acabi tancant, i per això reclama els 4500 milions d’euros destinats al sector del comerç que ara mateix el Govern demana a l’estat.

D’altra banda, valora positivament l’impacte de les campanyes de promoció que s’estan fent des de la Generalitat, així com les iniciatives que el sector ha desenvolupat per posar-se al dia.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç