RÀDIO COMERÇ

David Nogué: “La restauració és l’establiment que acumula més risc de tancament”

David Nogué, col·laborador de Ràdio Comerç i analista és CEO de l’Observatori Eixos.CAT, i avui ens explica els paràmetres que estan analitzant per a calcular el risc de desertització comercial dels territoris, de cara els propers mesos. Tan bon punt esclata la crisi del covid19 i es decreta el confinament i el tancament de negocis per tal d’evitar contagis, EIXOS inicia el desenvolupament d’un model de càlcul predictiu de l’impacte econòmic que això tindrà sobre el comerç. En paral·lel, un equip de recerca del MIT publica una proposta de model predictiu, que valora factors de risc complementaris als que valora EIXOS.

Podeu llegir l’article al web següent: http://blog.eixos.cat/?p=525

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç