RÀDIO COMERÇ

Xavier Villas: “L’artesania està de moda: sostenible, de proximitat, i recull els valors del país”

El director d’Artesania del Consorci Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Xavier Villas, explica les mesures que des del Govern han impulsat per donar suport al sector dels artesans que, segons el director, dona feina “a unes 12000 persones”, a Catalunya. A més, explica com aquest sector ha passat la crisi de la covid19. En aquest sentit creu que “cal començar a fer fires a ciutats i pobles on els artesans puguin comercialitzar els seus productes”, i que no es poden posar impediments a aquest sector fonamental de l’economia.

Paral·lelament, creu que l’impacte de la manca del turisme serà negativa per a les vendes del sector artesanal, tot i que la balança es compensa amb “els valors que té l’artesania”, i que tenen a veure precisament amb els valors que han tornat durant aquest confinament. I és que, com diu Villas, “l’artesania està de moda”.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç