RÀDIO COMERÇ

Félix Ortega: “Hem de superar la bretxa digital que també existeix en el teixit econòmic”

Entrevista al director general de BARCELONA ACTIVA

L’agència de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa, ha constatat que la bretxa digital no només afecta determinats sectors de la ciutadania sinó que també té unes dimensions importants en el teixit econòmic, especialment en l’àmbit de les petites empreses i autònoms. En aquesta entrevista amb Ràdio Comerç, el director general de Barcelona Activa, Félix Ortega, explica que una de les primeres necessitats que va voler cobrir l’agència des de l’inici de la pandèmia era unificar la informació útil per als sectors de l’economia de la ciutat. Barcelona Activa ha reforçat els seus serveis com el suport a la digitalització de comerços, pimes i autònoms, en col·laboració amb altres organismes de la part econòmica de l’Ajuntament, com la direcció de Comerç.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç