RÀDIO COMERÇ

Bernat Antràs: “El Club Natació Barcelona ha estat pioner en la desescalada esportiva del país”

Avui visitem el Club Natació Barcelona i parlem amb el president del club, Bernat Antrás, amb qui coneixem una mica més aquest referent de l’esport a Catalunya. El Club Natació Barcelona ha estat pioner a l’hora de realitzar la desescalada en l’àmbit esportiu del país, amb protocols propis que han estat exemple per a molts altres clubs i entitats esportives catalanes. El CNB, amb una història que es remunta al 1907 és, segons Antràs, un dels equipaments de referencia que, al llarg d’aquest confinament per la Covid19 ha estat el més a prop dels socis que han pogut, mitjançant espais virtuals de trobada. “No és el mateix un club esportiu on ets un abonat i pagues per un servei que una entitat com la nostra, on els socis són els propietaris del club, i que se’l senten com a propi.

A través d’aquest reportatge i entrevista volem conèixer una mica més d’aquest espai singular obert als barcelonins, a la porta de la Mediterrània.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç