RÀDIO COMERÇ

Paco Sierra: “Tenim els impostos més elevats d’Espanya. Cal ara rebaixar-los en suport al comerç i ciutadans”

 

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona Paco Sierra ha recordat en entrevista a Ràdio Comerç, que “Barcelona és la ciutat amb els impostos més alts d’Espanya” i que això, en un moment com la crisi de la Covid19 ha de servir per a que es destinin recursos a les persones i al sector del comerç. Sierra recorda les ordenances fiscals, i creu que era important des del grup municipal del Ciutadans, sumar-se a l’aprovació dels pressupostos que permeten ampliar un Fons covid, destinat a ajudes directes.

Sierra valora l’aprovació d’algunes propostes presentades pel seu grup, com l’exempció de la taxa de terrasses i la dels residus comercials. També ha estat crític amb la sensació d’inseguretat que han provocat alguns casos de robatoris amb violència al carrer i pel qual cal crear un pla específic de tractament.

En l’àmbit del comerç, creu que l’Ajuntament no ha convidat les entitats comercials a les taules de treball que s’han fet aquests mesos, i que hi havia entitats cridades a opinar amb menys d’interès que no el sector comerç, que segons Sierra “no ha estat consultat“. Finalment, també s’ha mostrat crític amb la contractació menor “feta a dit”, i cautelós amb la mesura del tall de carrers, que “no pot deixar Barcelona inaccesible

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç