RÀDIO COMERÇ

Joan Capdevila: “Cal que la Generalitat desencalli la implementació dels Apeus”

El president de la Comissió de Comerç, Industria i Turisme del Congreso de los Diputados, el diputat d’Esquerra Joan Capdevila, ha estat entrevistat a Râdio Comerç. Capdevila ha analitzat les dades que van presentar entitats del sector com RetailCAT, Comertia i altres en les seves darreres compareixences, i que alertaven del perill de desaparició que té un 30% del comerç del país. Ell prefereix “no detallar cap xifra“, tot i que creu que l’important és treballar per a que no passi.

Quant a les posibles solucions, Capdevila creu en la reorientació i resiliència de les empreses de comerç i turisme ja que “en el segle XXI l’economia girarà sobre dos eixos: la digitalització i l’economia verda. Tot el que surti d’aquí pot tenir mmés problemas”. També confía en les capacitats del sector associatiu del comerç per posar-se al dia en digitalització i implementar market places que ajudin als models de negoci, i també creu en la gestió dels espais comercials a cel obert. Per això, creu que “cal que la Generalitat desencalli els Apeus”, eina que ho afavoriria.

No és gaire partidari de les teories que expliquen el comerç com a “experiència de compra” sino que creu que el comerç ha d’oferir servei i producte de qualitat.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç