RÀDIO COMERÇ

Albiol: “Colau no ha liderat l’Àrea Metropolitana durant la desescalada i ara cal consens”

Fa un mes que Xavier Garcia Albiol guanyava l’alcaldia de Badalona en un clima advers, en mig d’una pandèmia, i en condicions que no hauria imaginat. Un mes després, parlem amb ell per comprendre la situació del comerç de Badalona, no gaire diferent a la de la resta del país. Tanmateix, Albiol recull algunes de les mesures que s’han implementat per ajudar el comerç. En especial, destaca la capacitat d’ampliar un 50% les terrasses dels bars i restaurants sense cap tipus de cost. També creu que tot i que les xifres de possibilitat de tancament del comerç de proximitat són similars a les del conjunt del país, espera que sigui la menor possible, i explica que ha retornat la vida als carrers principals de la ciutat, i “les ganes dels ciutadans de tornar al comerç de proximitat“.

Finalment, i no exempt de la polèmica de les platges, Albiol troba a faltar lideratge per part de l’Alcaldessa Colau a l’Àrea Metropolitana durant el desconfinament. Segons l’Alcalde, l’Àrea metropolitana comparteix àrees en que els ciutadans es mouen, i calia en aquests moments, tenir molta més relació per portar a terme les mateixes polítiques. “Si Colau decideix tancar les platges ho ha de consensuar. Si no, ens posa un problema a la resta”.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç