RÀDIO COMERÇ

Anton Vidal: “Els barcelonins cada cop més tenen el Poble Espanyol com quelcom propi”

El Poble Espanyol ha reobert aquest dijous 11 de juny enmig de la incertesa dels primers dies, i per això n’hem parlat amb el seu director Anton Vidal, Tot i que és un equipament que té gran part del seu actiu en el turisme, Vidal recorda que el darrer informe que han elaborat a través d’enquestes recull que la major part dels ciutadans destaquen les vessants educatives, de lleure, d’oci, i d’artesania, i no només l’aspecte turístic. Per això creu que és fonamental aprofitar la situació complicada per atraure més els ciutadans de Barcelona.

Vidal explica que, en aquesta primera fase, el Poble obrirà de dijous a diumenge, amb una programació especial dedicada al públic familiar, amb activitats infatils, oci, i música, col·laborant amb festivals ciutadans com el Cruïlla. En aquest sentit, el director del Poble creu que és important anar de la mà de tots els actors que interactúen al Poble. Clarifica que no es tracta d’una empresa sino d’un equipament, gestionat per una empresa, i que al mateix temps inclou un conjunt d’agents diversos que van des d’entitats a empreses i artesans, a més d’un conjunt de restaurants amb una oferta gastronómica destacada.

Per a Vidal será important la campanya d’aquests mesos d’estiu per retrobar-se amb el públic barceloní. Des de Ràdio Comerç ho tenim clar. Aquest estiu, anem al Poble.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç