RÀDIO COMERÇ

Solsona posa a prova la reforma horària al comerç de proximitat

Més de la meitat dels comerços de la ciutat han fet una prova pilot, aprofitant la desescalada, tancant a les 7 de la tarda.Aquesta prova pilot ha durat tres setmanes i ha tingut una acollida molt positiva: un 60% dels comerciants es mostra satisfet amb aquest canvi i, segons el que diuen els botiguers, els consumidors locals han respost positivament a aquesta nova iniciativa. 

S’ha parlat molt sobre la possibilitat de canviar les dinàmiques del comerç després d’aquesta pandèmia: de fer una reflexió general sobre el model de comerç de proximitat i continuar i reforçar aquelles pràctiques que en definien la idiosincràcia (l’atenció personalitzada, la implicació amb l’entorn…), i, alhora, de transformar-se activant noves iniciatives que el vinculin més al comerç on-line, o bé, com en el cas de Solsona, afavorir la conciliació laboral mitjançant la reducció dels horaris laborals.

A ràdio comerç, en l’entrevista realitzada a Fabián Mohedano a principis de maig, ja es defensava la idea de diversificació d’horaris en el sector del comerç amb horaris adaptats a les necessitats combinades dels clients i de la conciliació familiar de les persones que gestionen les botigues.

 

Imatge: Regió 7

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç