RÀDIO COMERÇ

Obertes les inscripcions pel I Hackató de comerç Barcelona

La Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data organitzen el I Hackató (online) de comerç de Barcelona, una iniciativa que té com a objectiu aportar solucions innovadores per al comerç local de Barcelona basades en dades obertes. 

L’Hackató va dirigit a persones desenvolupadores d’aplicatius informàtics, del sector de l’enginyeria, del comerç i del disseny gràfic que, en forma de concurs, hauran de desenvolupar una solució web o una app basada en l’ús de les dades obertes per tal d’aportar propostes per ajudar al comerç de proximitat a arrel dels efectes devastadors de la Covid-19.

Les inscripcions varen començar ahir i estaran obertes fins el dia 17 de juny. Es poden realitzar seguint aquest enllaç

El dia 20 de juny i durant 8 hores tots els equips es connectaran a una plataforma online per competir. Un jurat expert valorarà els resultats presentats al final de la jornada i anunciarà les persones guanyadores.

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç