RÀDIO COMERÇ

Neus Munté: “Cal ser més flexible que mai per afavorir el comerç, en ocupació de via pública i en la justificació de subvencions”

La regidora de Junts x Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Neus Munté, ha visitat avui els carrers de Creu Coberta i Sants en un dissabte de carrers tallats al trànsit, com a mesura municipal per a afavorir el passeig de la ciutadania i les distàncies interpersonals, que a més és una mesura en favor del comerç de proximitat. Munté ha exposat algunes de les iniciatives que ha aportat Junts x Cat per a donar suport al comerç, entre les que destaca un Marketplace d’abast barceloní.

Munté també ha valorat molt positivament la necessitat de destinar espais i carrers al comerç i a les terrasses, felicitant la feina del Gremi de Restauració i la seva proposta de terrasses, que ha pogut comprovar després passejant pels carrers de Creu Coberta i Sants, on s’ha entrevistat amb els responsables dels eixos comercials. A més, també ha estat d’acord en flexibilitzar la justificació de les subvencions de les entitats, també les de comerç, i que s’han donat a conèixer aquesta setmana, ja que hi ha activitats que, a causa de la covid19 no s’han pogut celebrar i caldrà reformular amb altres activitats de dinamització.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç