RÀDIO COMERÇ

Sandra Bestraten i Alberto López: “El comerç és una peça fonamental de la ciutat dels 15 minuts”

A Ràdio Comerç hem volgut entrevistar la presidenta de la junta de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Sandra Bestraten i el coordinador de l’Escola Sert, Alberto López, que han debatut sobre la importància que té el comerç de proximitat en la ciutat que es configura després de la crisi de la Covid19, on hi primarà molt més la proximitat, la pacificació dels carrers, l’ús públic i ciutadà dels carrers en detriment del vehicle, i la sostenibilitat.

A més, reflexionem sobre la necessitat de poder millorar l’arquitectura interna dels establiments de Barcelona adequant-los a futures normatives que vetllin per la ocupació, per l’espai entre les persones i per la seguretat. Els arquitectes opinen que tota intervenció que es faci ha d’estar adequada a les normatives, però que aquestes no poden ser efímeres.

 

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç