RÀDIO COMERÇ

REPORTATGE: Els eixos opinen sobre les terrasses i els talls de carrer

 

En la segona setmana després de l’obertura de les terrasses, a mitja ocupació i de que l’Ajuntament hagi decidit tallar eixos comercials i carrers al trànsit per facilitar el passeig i la distància entre persones, parlem amb els responsables d’alguns eixos comercials per tal que valorin aquestes iniciatives. Tot i que la tendència i opinió és positiva en la major part dels casos a aquest tall de carrers, també hi ha critiques a la manca de planificació de la descàrrega de productes o a la dificultat d’ampliar algunes terrasses.

En parlem amb els eixos Sant Andreu, CorEixample, Nou Eixample, Poble-sec Paral·lel, Creu Coberta i Sants-Les Corts.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç