RÀDIO COMERÇ

Maria Costa: “Hem de tornar a fabricar els nostres productes de qualitat. Cal marca pròpia”

Maria Costa, expresidenta i gerent de Terrassa Centre i exregidora de comerç de Terrassa ha estat entrevistada per a Ràdio Comerç, on ha valorat positivament les iniciatives realitzades per les administracions públiques en suport del comerç de proximitat. Costa destaca que amb altres municipis realitzen des de fa mesos estudis de fluxes de ciutadans, que ara han quedat aturats per la Covid, però que esperen reprendre aviat a l’hora de fer valoracions sobre el retorn als Establiments. Tot i això, Costa creu que “s’ha notat certa il·lusió de la ciutadania per retornar al comerç de proximitat de les ciutats”.

Al mateix temps es mostra crítica amb totes aquelles empreses que no paguen impostos a les nostres ciutats però que les fan servir de forma permanent per repartir productes. “A més, fan servir paquetería per tot, que repercuteix a les escombraries dels veïns, mentre que el comerç de proximitat acaba pagant quantitats elevades en recollida de residus“. Tot plegat, un sistema sense sentit que ha de canviar a favor del comerç de proximitat.

Al mateix temps creu que és necessària una reflexió per tornar a fabricar productes que s’han perdut. “Terrassa mateix era símbol del textil de qualitat. Cal reindustrialitzar el país, fugir de la clonació i pensar en marca propia, de qualitat“.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç