RÀDIO COMERÇ

Esther Beyret: “La cadena de favors del comerç de Palamós ja ha arribat fins a Singapur”

Hem anat fins a Palamós per conèixer la iniciativa “Cadena de favors”, que s’inicià fa unes setmanes de mans de la Núria Lisbona quan va adquirir alguns menús a un restaurant acabat d’obrir i que només podía fer take away, per dur-los a veïns i amics. A partir d’aquí, diversos veïns de Palamós es van animar a seguir aquesta cadena de favors que vol afavorir el comerç de proximitat, a qui se li compra un producte o servei, i persones que han patit la crisi o la covid-19, regalant-los aquest objecte o producte.

Segons explica Esther Beyret, la iniciativa es va difondre inicialment a tot l’Empordà i fins i tot ha superat les fronteres, de forma particular i autoorganitzada. Beyret diu que “la cadena no cal que es segueixi i qui rep un regal no cal que en faci un altre”, però tot i això moltes persones, incentivades per un desig d’ajudar a qui ho ha passat malament, ha seguit la cadena per seguir també donant suport al comerç de proximitat.

Esperen que la iniciativa tingui continuïtat, i que eixos i associacions comercials puguin ajudar a la seva difusió.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç