RÀDIO COMERÇ

Silvestre Sánchez: “La preocupació dels restauradors és poder reincorporar tots els treballadors”

El propietari del Grup Salamanca, Silvestre Sánchez Sierra, un dels restauradors més importants de Barcelona, amb més de 400 treballadors, ha valorat aquest dimecres la situació de la restauració després d’aquests més de dos mesos de tancament. Sánchez, des de la terrassa plena del conegut restaurant Salamanca a la Barceloneta, valora la possibilitat d’haver de reduir dràsticament la plantilla de cara els propers mesos, sense turisme i amb els restaurants a mig gas.

Avui, un grup d’amics de la Casa d’Andalusia ha aprofitat el bon temps per visitar el Salamanca i donar suport a Silvestre Sánchez

Suport en la gravació: Paquita Marín

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç