RÀDIO COMERÇ

Fermín Villar: “Hem de tornar a fer que els barcelonins sentin seva la Rambla”

 

Aquest 25 de maig, l’Associació Amics de la Rambla celebra 60 anys d’història i per això hem volgut parlar-ne amb el seu president, Fermín Villar, després de gairebé tres mesos de tancament complert d’aquesta via històrica de la nostra ciutat. Una Rambla que, segons Villar, ha estat “pràcticament deserta” durant tot aquest temps.

Per això es mostra convençut que cal tornar a fer que els barcelonins sentin seva la Rambla, i fer-ho amb accions de dinamització cultural, posant en valor la relació entre el comerç i la cultura, i demanant seguretat. “Hem de fer que la gent que va al Liceu, quan surti, es quedi a sopar o a prendre alguna cosa i que no marxi corrents com ara“, explica Villar, com a exemple del que ha suposat l’acumulació de practiques il·legals al centre de la ciutat.

També explica que aquests mesos de confinament, i amb tota la població de l’entorn que anava a la Boqueria, s’han donat compte que “encara hi ha força gent que viu a la Rambla i als entorns, i ens hem de dedicar més a ells“.

En aquest sentit demana fer una reflexió entre tots els agents econòmics i culturals de l’entorn, per fer reviure la Rambla, repensar preus, i la defensa del comerç de proximitat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç