RÀDIO COMERÇ

Salva Vendrell: “L’ampliació de terrasses permetrà retornar la confiança entre restauració i Ajuntament”

 

El president de la Fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell, analitza a Ràdio Comerç l’acord al qual ha arribat Barcelona Comerç, Barcelona Oberta i el Gremi de Restauració de Barcelona per oferir suport, eines i seguiment al conjunt de restauradors, bars i cafeteries de la ciutat a l’hora d’ampliar les terrasses. Segons Vendrell, és un bon acord que pretén ajudar a un sector que ha patit especialment el confinament imposat, i que ha de servir per canviar les consciències sobre l’ús de l’espai públic que fan les terrasses.

Salva Vendrell ha avaluat la capacitat de treball conjunta entre les tres entitats, així com l’avenç que suposa per a facilitar el retorn de la restauració.  Vendrell també ha celebrat l’acord de l’estat pel qual el comerç podrá fer rebaixes, i que havia estat una de les demandes de la Fundació Barcelona Comerç les darreres setmanes.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç