RÀDIO COMERÇ

Barcelona Comerç, Barcelona Oberta i el Gremi de Restauració s’alien per tramitar l’ampliació de terrasses

Per poder gestionar la gran quantitat de sol·licituds i consultes que s’esperen un cop l’Ajuntament publiqui el decret d’ampliació de terrasses, Barcelona Comerç, Barcelona Oberta i el Gremi de Restauració de Barcelona han creat un equip de professionals, amb tècnics de les 3 entitats, que atendrà de manera centralitzada a tots els restauradors de la ciutat.

Des de les tres entitats van instar aquest dijous a l’Ajuntament a què acceleri la publicació del Decret per tal que les ampliacions arribin a temps per a l’inici de la fase 1, i han demanat, també, que el procés per ampliar les terrasses o bé instal·lar una nova, en el cas que l’establiment no disposes fins ara, sigui senzill, àgil i s’emmarqui en el règim de comunicació, permeten al restaurador (amb l’ajuda d’un tècnic) formular la sol·licitud, i de forma immediata ocupar el nou espai. Posteriorment, els serveis tècnics hauran de revisar les peticions i, si creuen que les directrius generals s’han aplicat de manera incorrecta, esmenar la proposta (suggerint ubicacions o distribucions diferents, per exemple).

El preu del servei, que inclou un professional tècnic que elabora el mapa, alçat i informe de l’ampliació de la terrassa, és de 300 euros, per a qualsevol associat a les tres entitats, i 200 si cal tramitar-ho de forma conjunta entre diversos establiments en zones de densificació de terrasses.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç