RÀDIO COMERÇ

Marta Raurell: “Les associacions de comerciants s’han demostrat més necessàries que mai”

La cap d’àrea de Comerç del Consorci Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya és entrevistada a Ràdio Comerç els primers dies d’obertura total del comerç de Catalunya. Les dades que aporta és que el primer dia “un 80% del comerç de Catalunya, aproximadament, ha obert la primera jornada“, sense tenir en compte, obviament, el comerç que no pot obrir, ja sigui restauració, en grans superfícies o majors de 400 m2.

La cap de comerç considera que és molt bona noticia l’obertura del comerç i espera que l’avenç progressiu de fases permeti ajudar tot el comerç a sortir-se’n després d’aquests mesos durs. “Estem detectant un retorn progressiu dels ciutadans al comerç, i certa il·lusió“, explica Raurell, que també ha destacat la importància de les comunicacions realitzades per la Generalitat a l’hora de reactivar el consum local.

Raurell ha volgut evidenciar la tasca feta per les associacions de comerciants durant aquests mesos i avança la seva satisfacció perquè “moltes associacions comenten que han incrementat associats aquests dies, perquè s’ha demostrat que la seva feina és necessària“. També s’ha referit a les ajudes que la Generalitat ha obert en forma de subvencions directa al comerç, i que “ha suposat 7 milions d’euros de suport econòmic directe al sector”.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç